"Devrim19 - Kitap Kurtları ile Blog Turları #3" Yorum+Cast Seçimi+Çekiliş



Kitap Kurtları'nın 3. turunun 3. gününden herkese merhaba. Bu bölümümüzde Devrim19 hakkındaki yorumumu okuyabilir, cast seçimimi değerlendirebilir ve şansınızı denemek üzere çekilişe katılabilirsiniz. :)

Kitabın orjinal kapağı kullanılmış. Bakıldığında güzel ama kimi temsil ediyor? İncelendiğinde kitapta yeşil gözlü üç kişi var: Danielle, Nick ve öğretmen robotlar. Danielle'ı eleyebiliriz. Ama geri kalan şıklar benim için hala değerlendirmede.



Kitap ince (302 sayfa ama aralarda boş sayfalar mevcut) ancak içinde birçok şeyi bulabiliyorsunuz. Heyecanlanıyorsunuz, endişeleniyorsunuz, meraklanıyorsunuz... Aşk da var. Ama kesinlikle fazla değil.


Kitabın akıcı olması, oldukça kolay anlaşılır bile sahip olması ve ileri dönemde geçen bir konusu olması olumlu özellikleri. Hatta daha fazlası da var. Ancak benim için tek olumsuz tarafı; böylesine bir konu için oldukça kısa olması. Tabii seri ama ben gene de biraz daha ayrıntılı işlesin isterdim. Seriyle bir bağ kurmak adına daha iyi olurdu. :D

Film tadından bir kitap. Duygu yerine olay ağırlıklı yazılmış olduğundan film olmaya da çok uygun bir kitap. Hakları da alınmış sanıyorum. İyi bir şeyler izleyebiliriz. :)





Çok uzattım cast'e geçeyim. :)

Kardeşlerden başlıyoruum.




Nick: Sol gözü kör, 1.80 boyunda ve 17 yaşında. Bizim Nick
için seçtiğimiz kişi: Evan Peters.















Cass(andra): Kahverengi, uzun saçlı. 15 yaşında. Bizim Cass için seçtiğimiz kişi: Olivia Cooke















Kevin: 13 yaşında. Bizim Kevin için seçtiğimiz kişi: Colin Ford.










Şehir'de maceramıza katılacak olan Lexi, Amanda ve Farryn'den devam edelim.









Lexi: Siyah, omuzlara kadar saç. Bizim Lexi için seçtiğimiz kişi Michelle Trachtenberg.



















Amanda: Uzun, sarı saçlı. Bizim Amanda için seçtiğimiz kişi: Nicola Peltz.
















Farryn: 1.80 boyu olan, kahverengi saçlı, kirli sakallı, zayıf, 15 yaşlarında olan biri. Bizim Farryn için seçtiğimiz kişi: Grant Gustin.



Karakterlerin isimlerinin yanındaki açıklamalar bizim cımbızla çekip aldığımız özellikleri değil, tüm kitapta onlardan bahsedilen özellikleri. Maalesef yazarımız garsonu bile gayet iyi betimlerken ana karakterler hakkında pek bir şey yazmamış.


Ve iştee çekiliş. :D


a Rafflecopter giveaway



Yazar Tanıtımı: Kitaplığımda Yaşananlar
Ön Okuma: Pensieve
Tanıtım Videosu + Kapaklar: Kitap Karnavalı
Kitabı Okumanız İçin 5 Neden: Aynı Kitabın Altında
Söyleşi: Kitap, Kedi, Kahve

Yorumlar